Agenda

Ons dharma centrum verzorgd een cursus programma in Middelburg en andere plaatsen. U kunt de gegevens voor de cursussen en andere activiteiten vinden op deze pagina.

Phowa cursus

ZATERDAG 11:00 – 17:00 uur

Leren om stervenden bij te staan en vertrouwd raken met onze eigen dood. De behoefte is ontstaan om ook buiten het gemeengoed van de westerse cultuur naar antwoorden te zoeken.

Meer informatie

Lam Rim Chen Mo

ZATERDAG 13:00 – 15:00 uur

Het gegradueerde pad naar de staat van vervolmaking. In de Lam Rim worden alle aspecten van Boeddha’s leer uitgelegd in een overzichtelijke vorm. Deze verzameling behoort tot de sutra leer.

Meer informatie

Medicijn Boeddha initiatie

27/28 MAART 13:00 – 15:00 uur

Initiatie en uitleg.

Meer informatie

Vajra Yogini Dang jung

ZONDAG 10:00 – 12:30 uur

De Vajra Yogini zelfinitiatie is een speciale toelichting hoe de zelfinitiatie wordt gedaan en de betekenis van de zelfinitiatie.

Meer informatie

Nagkyi Salam

ZONDAG 14:00 – 17:00 uur

Gronden en paden van geheime mantra, een overzichtelijke uiteenzetting van de stadia en van de verworvenheden op het pad naar het Boeddhaschap.

Meer informatie

Voor leden

We hebben op deze website pagina een link toegevoegd om op de Stack in te loggen. Als lid heeft u hiervoor een username en wachtwoord gekregen. Deze dient u beide in te vullen nadat u op de link geklikt heeft. Heeft u problemen met inloggen? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons door een e-mail te sturen of vul het contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Aanmelden voor een cursus

U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier op de desbetreffende cursuspagina. Bij aanvang van elke cursus krijgt u een inschrijfformulier zodat wij contact met u kunnen opnemen ingeval van ziekte of andere overmacht. De informatie die u verstrekt wordt in strikt vertrouwd gehouden, wij verzoeken u niet om extra bank informatie en andere privé gegevens te geven. Alle E-mail worden BCC verstuurd en niet vrijgegeven. Aan het begin van elke cursus krijgt u verdere benodigde informatie.

Voor deelnemers

Door op de onderstaande link te klikken kunnen deelnemers na invoering van het wachtwoord inloggen op onze Stack

27/28 maart 2021 Medicijn Boeddha initiatie

De Boeddha legde de twaalf beloften uit die ‘Hij van Stralend Lapis Lazuli’ ooit deed. Sedertdien is de beoefening van de Blauwe Medicijn Boeddha een medicijn voor verschillende vormen van fysiek en mentaal lijden en kan deze ook bij de nieuwe ziekten van de moderne tijd worden gebruikt. Voor beoefenaars wordt de Medicijn Boeddha als een van de beste vormen van heling gezien. Bij ongeneselijke ziekten geeft het mentale ondersteuning om vriendschap te sluiten met de situatie. Bij ziekten die moeilijk maar met de juiste condities genezen kunnen worden, wordt de beoefening een directe oorzaak om de juiste condities te vinden. In dit weekend legt Lama Thubten Wangmo de twaalf beloften uit die hij ‘Hij van Stralend Lapis Lazuli’,  de Medicijn Boeddha deed en de meditatie die daaruit volgde. Het weekend is in Middelburg en iedereen kan aan dit weekend deelnemen.

In het dharmacentrum wordt het hele programma in het Nederlands gegeven. Het unieke is dat moeilijk toegankelijke Boeddhistische teksten in de Nederlandse taal uitgelegd kunnen worden.

Volg ons op social media

Bezoekadres

Dharmacentrum Padma Ösel Ling
Stichting Padma Zeeland
Verwerijstraat 51 a 4331 TB  Middelburg Zeeland