Corona advies

Ons dharma centrum mag geopend blijven met inachteneming van de onderstaande maatregelen. Graag stellen we u op deze pagina hiervan op de hoogte.

Denk om de Gezondheid & hygiëne

Wij willen u vriendelijk verzoeken om

1,5 meter afstand te houden en fysiek contact te vermijden.

Bij binnenkomst de handen te ontsmetten door het hand gel of een doekje van 4711 te gebruiken. Mocht u een gevoelige handhuid hebben kunt u met de zachte zeep uw handen wassen.

Aangeven wanneer u verhinderd bent.

Hygiene

Als u gebruik wilt maken van het dames of heren toilet, raden wij u aan om de deurknoppen stortbak handle, en WC bril schoon te maken met het desinfecteer middel dat klaar staat. Gebruik hiervoor de papieren doekjes die van de rol afgescheurd kunnen worden. Na gebruik gooi deze in de prullenbakken. Graag ook hier weer bij binnenkomst de handen te ontsmetten.

Hoest of nies in een papieren zakdoek of in de binnenkant van je elleboog.

Gebruik papieren zakdoekjes of scheur een papieren doekje af van de rol die naast de deur op de gang staat en gooi deze meteen weg na gebruik.

Wilt u voor de zekerheid uw tafeltje schoonmaken, kunt u wederom gebruik maken van het desinfecteer middel en de doekjes.

Alle middelen kunt u op de tafel bij de deur op de gang vinden.

Pauze & Puja

Omdat we een lunch pauze hebben en er van koffie en thee gebruikgemaakt kan worden, vindt u het misschien wel prettiger om uw eigen drink gerei mee te nemen. In het keukentje is het mogelijk om voor de zekerheid het beschikbare drink gerei extra met zeep te wassen, mocht u dit prettig vinden.

Graag willen wij u verzoeken om uw eigen slofjes of dikke kousjes te dragen in de tempel ruimte, de vloer kan wel eens koud aan de voeten zijn, zowel voor de mensen die graag op de matten of stoelen zitten, maar ook om de vloer vrij te houden van vuil van buiten af. Zolang de adviezen van de overheid gelden, zullen wij in de pauzes en ook mogelijk tijdens de les de ramen open hebben. Wij geven er de voorkeur aan om niet meer dan 15 mensen in onze ruimte te hebben

Wanneer er Pujas gedaan worden.
Tijdens pujas kan er helaas niet hardop gezongen worden, alleen maar zachtjes mee fluisteren met de umze / voorzanger.

In het dharmacentrum wordt het hele programma in het Nederlands gegeven. Het unieke is dat moeilijk toegankelijke Boeddhistische teksten in de Nederlandse taal uitgelegd kunnen worden.

Volg ons op social media

Bezoekadres

Dharmacentrum Padma Ösel Ling
Stichting Padma Zeeland
Verwerijstraat 51 a 4331 TB  Middelburg Zeeland